Har varit ledig idag och större delen av min dag har tillbringats i valplådan! Dem har fått vara ute o busat i gräset och snart ska dem få sin andra omgång med avmaskning! Det är så roligt o följa deras utveckling och hur dem blir mer o mer egna individer! Jag har ju tänkt att spara en valp ur denna kull och har så svårt att välja vilken av tjejerna de ska bli! Alla har dem egna fördelar som gör de svårt att bestämma sig! Men ingen panik än iaf!

Var till Öland på utställning förra helgen och vår wachtelvalp Rejsa gjorde debut i valpklass och det med bravur! BIR Valp blev hon och kul var det! Nu blir det lugnt på utställningsfronten ett tag, iaf tills min egen bebis har tittat ut, börjar bli stor och orkar inte springa i ringarna längre. Men planen är iaf att ta mig till Stockholm i december, har varit på mässan varje år sen barnsben så den går lixom inte att missa! Längtar till lite härliga barnvagnspromenader i höst o vinter!

De finns valpar till salu ur senaste kullen bara att höra av sig till mig för mer info!