Är på tok för dålig på att uppdatera min blogg och hemsida! Men har tänkt att iaf ha lite valp info här på bloggen!

Nu närmast har vi en svart tik parad och vi hoppas hon är dräktig, de vet vi i nästa vecka, dem valparna beräknas till mitten på mars. Mor till valparna är min svarta tik Unstoppable Oops I Did It Again *Siri* som bor hos sin fodervärd Anna❤ Siri är patellakollad ua och vi har även tagit blodprov för PDE där hon är N/N hanen hon är parad med heter Strandsmedjans Douglas *Pax* och bor här på Gotland. Han är patellakollad ua

Båda är två friska individer med härliga temperament. Siri är en tuff och aktiv tjej som hänger med på det mesta! Vi ser fram emot ett helt gäng svarta valpar till våren!

Till sommaren planerar vi att inseminera mammas grandistik. Då vår uppfödare till *Maxile* tragiskt gick bort fick vi erbjudande att köpa loss den sperma hon köpt hem från Australien som var tänkt till våran “sillen” mamma. Det känns så spännande att få göra slag i fina Cattis planer och föra hennes gener vidare. Hoppas hon ler stolt på sitt moln i himlen❤

Maxile eller sillen som hon kallas för de mesta är en pigg frisk och otroligt kul grandis tjej, som kom lite som ett impulsköp. Min mamma och pappa födde upp grandisar för typ typ 20 år sen och har inte haft någon hemma på flera år! Men en dag dök lilla “sillen” upp i mammas flöde på Facebook och saken var klar, jag och mamma åkte fram och tillbaka med färjan till nynäs och med oss hem kom den lilla fläckiga! Hon är lite av en maskot på jobbet och är med på de mesta! Stabilare grandis får man leta efter! Hon har gjort bph som fick bruksfolket att häpna, hon går kalasfint i utställningsringarna, hon har två cert blivit både bir och bim på de utställningar hon varit med på. Detta var ju egentligen tänkt som en gårdshund till mamma och pappa men jag gillar ju utställningar så då får hon hänga på! Hanen hon ska insemineras med kallas Eli och bor i Australien (Aust ch Stordansk DRD The revival) vi ser mkt fram emot denna kombination!