Ja då var 2014 slut och vi ska snart påbörja 2015!

2014 har varit ett mkt händelserikt år för oss! Inte minst med att vi blev föräldrar till en underbar son som nu kommer att få fira sin ettårsdag i Thailand!
Vi köpte även Madame från Australien, fick en kull valpar och har haft fantastiskt fina resultat på utställningar under hela året!

Vi har fått både BIR och cert rosetter med oss hem, en grupplacering för vittra dom även blivit både BIS junior och BIS 2 på en jakthunds utställning! Men det jag är absolut mest stolt över i utställningsväg är Olas BIR på Visby utställningen! Rut BIR i tvååker känns oxå väldigt speciellt och det var fantastiskt att se Elin visa henne till BIM i Växjö där det var över 70 mopsar anmälda! Ja som sagt vi har haft ett fantastisk år!

Nu ser vi framemot 2015! I februari åker vi en hel månad till Thailand för en efterlängtad semester! Sen blir det en hel del utställningar främst för Madame men Rut och Ola ska oxå ställas. Vi ska se om vi inte kan få de där sista certet på Rut innan hon ska ha valpar till sommaren! Hon ska förhoppningsvis paras med en italiensk hane ner om de ut de senare i vår!

Ska förhoppningsvis åka på någon utställning i nått av grannländerna men vi får se när de blir!

Vi önskar er ett gott nytt år!