Nu är redan valparna 8 veckor och redo att flytta hemifrån!

Först ut är Milo som flyttar idag, Siri flyttar imorgon och de andra tre nästa helg. Känns som toppenhem till allihopa. Tänk glädjen med en valp till jul, bättre julklapp finns inte smiley

Dem har utvecklats väldigt fint tycker jag, dem har varit oerhört jämna vilket är guld värt för mig. Ska bli kul och se hur dem fortsätter att utvecklas. Jag har iaf lilla Siri kvar på ön. Hon ska bo hos Anna med familj, Dem har Dora på foder från oss sen tidigare och nu även Siri på foder. Känns toppenbra!

I helgen ska jag och Elin åka till sthlm där vi möter upp Stina för en trevlig helg med mkt hundsnack såklart! Hoppas nu bara båtarna går. Det är klassiskt att varje år till stockholms hundmässa så blir de oväder av nått slag. I år är det orkan på g så håller tummarna nu att vi kommer iväg.

Snart är det Jul och de gillar jag!